Tid över

Står just nu och gör middag så tänkte uppdatera lite här. Hade en jätte skön skol dag igår, vikarie på 2 av 3 lektioner. Efter skolan så åkte jag och Elliot till stan och kollade på ridstövlar till mig och skor till han, vi provade även såna där typ mini mössor/kepsar som man har i typ Frankrike (vet inte vad dom heter) och jag kan ju säga att jag utan tvekan var snyggast i den där saken. Åkte även till stallet sen på kvällen och fixade allt. men maten är klar nu men skriver kanske om idag lite senare ikväll.
 

7 oktober

 Är fortfarande hemma pa min feber, men det är mycket bättre så lär nog åka ut till stallet sen ikväll när mamma kommr och det inte är lika mycket kö, kommer däremot inte rida eftersom jag är sjuk. Eftersom jag inte har kunnat vara i skolan idag så har ja faktiskt rensat min garderob så det kommer bli en bloppis sen, 90% av sakerna är helt oanvända eller använda ca 1-3 gånger. Förutom att städa så har jag legat framför teven hela dagen och kollat på Kuwtk för jag har kollat klart på alla andra serier jag kollat på förut. Men kuwtk är faktiskt rätt kul att kolla på, skulle ju inte vara helt fel att vara med i den familjen. 

Nytt försök

Då var det dags igen för mig att göra ett försök med denna blogg. Känner att jag har börjat få kontroll på allt i skolan nu igen, har kommit efter en del nu när mitt imunförsvar har kolapsat totalt. Men om 6 veckor borde allt bli bra igen(slutar med medicin då iallafall), men bloggen kan vara ett bra tidsfördriv de stunderna jag får tid över. 
Så vad har då hänt sen senast? Jo jag har:
- Haft bal, gick med Tobias.
- Gick ut grundskolan med bättre betyg än vad jag kunde ha drömt om. Egentligen rätt dåliga, men för att vara mig så var betygen väldigt bra.
- Haft ett välbehövt sommarlov med ovanligt lite resor och ovanligt mycket kompisar och utan ridning.
- Kört cross några gånger, men är för feg för att satsa på det.
- Köpt en häst som jag nu haft i 7 veckor.
- Jag har börjat gymnasiet, det blev mitt andrahandsval jensen norra med inriktig ekonomi juridik.
Och det var väl typ det. Bilder och mer information kommer komma senare i egna inlägg.
 

RSS 2.0